Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Napos, de szeles idő várható kedden, éjjel viszont már fagyhat néhol

Kedden és szerdán 21 fok is lehet napközben, nagyon minimális csapadékkal.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden többórás napsütés várható felhőátvonulásokkal, néhol fordulhat elő futó zápor. Nagyobb területen élénk, néhol erős lökések is kísérhetik az északnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között várható. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Napos, de szeles idő várható kedden, éjjel viszont már fagyhat néhol

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kedden az esti órákban a gomolyfelhők összeroskadnak, egyre nagyobb területen kiderül az ég. Szerda hajnaltól azonban észak felől magasszintű felhők sodródnak fölénk. Csapadék nem várható, foltokban köd, rétegfelhőzet képződik. Az északnyugati szél mindenütt mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 10 fok között valószínű, de a hosszabb ideig derült fagyzugokban gyenge légköri fagy is előfordulhat. Talajmenti fagyra több helyen is lehet számítani.

Szerdán a napközben megvastagodó fátyolfelhőzet időnként szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. Délután 16 és 21 fok közé emelkedik a hőmérséklet.