Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Nem jelenik meg Moldova György utolsó könyve

Moldova György özvegyének kérésére nem adják ki a legnépszerűbb magyar író utolsó kötetét.

Bármennyire is szerették volna a rajongók, végül mégsem jelenik meg a napokban elhunyt Moldova György utolsó könyve. Az író emlékiratai ott lehettek volna a napokban zajló Ünnepi Könyvhéten, ám végül Palotás Katalin, Moldova György özvegye letiltotta a könyv megjelenését. Palotás Katalin a kétkötetes műről elmondta, hogy az egyik a volt feleségéről, a másik pedig róla szól.

A Két szerelem címen íródott könyv első része már a boltokban van, ám a Katalin alcímet viselő második rész nem kerül forgalmazásra. Mint ahogyan Palotás Katalin fogalmazott:

Ez az én döntésem, amelyet Gyurival természetesen a halála előtt megbeszéltem.

Az özvegy döntésemről tájékoztatta a kiadót is, mint mondja azt szeretné, ha a közös történetük megmaradna a kettőjük titkának - zárja a Blikk

Mint ahogyan korábban megírtuk a legnépszerűbb magyar író 88 évesen hunyt el szombaton. Moldova György korábban megkapta a József Attila-díjat 1973-ban, 1983-ban Kossuth-díjas lett, később megkapta a Prima Primissima díjat, a SZOT-díjat, a Nagy Lajos-díjat, a Maecenas-díjat, a Karinthy-gyűrűt, az MSZOSZ-díjat és a tiszteletbeli vasutasnak járó Arany Sípot is.