Hungary

Neymar akadályozta meg Mbappé távozását

mbappé

A spanyol As értesülése szerint Neymar akadályozza meg, hogy Kylian Mbappé távozzon a PSG-től a nyári átigazolási időszakban.

A lap úgy tudja, hogy a brazil sztár azt szabta meg egyik feltételének a hosszabbítása kapcsán, hogy a világ legértékesebb játékosát nem engedheti el a párizsi csapat.

Neymar a múlt hónapban végül 2025-ig meghosszabbította szerződését a PSG-vel, amelynek elnöke nemrégiben arról számolt be, hogy a világbajnok francia támadó nem távozik.

Világos leszek, Mbappé Párizsban marad – szögezte le Nasszer al-Helaifi a L'Équipe című lapnak nyilatkozva. – Soha nem adjuk el, és soha nem hagyja el a klubot ingyen. Mindent megkap Párizsban, amire szüksége van. Hova mehetne? Melyik klub tudna ma ambíciók tekintetében a PSG-vel versenyezni? Minden, amit mondhatok, az az, hogy a dolgok jól alakulnak, és remélem, megállapodásra tudunk jutni (egy új szerződést illetően).

 Korábban a hírek arról szóltak, hogy a fél világ által körüludvarol Mbappé lehet a Real Madrid ide nagy átigazolási bombája.

A 22 éves szélvész szerződése 2022 nyaráig érvényes jelenleg, értékét a transfermarkt.de 160 millió euróra teszi.

Mbappé jelenleg a francia válogatottal készül a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra, amelyre a világbajnoki címvédő a fő favoritként érkezik.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az Eb-t?

EURÓPA-BAJNOKSÁG

F CSOPORT
1. FORDULÓ (június 15.)
18.00: Magyarország–Portugália (Budapest, Puskás Aréna)
21.00: Franciaország–Németország (München, Allianz Aréna)

2. FORDULÓ (június 19.)
15.00: Magyarország–Franciaország (Budapest, Puskás Aréna)
18.00: Portugália–Németország (München, Allianz Aréna)

3. FORDULÓ (június 23.)
21.00: Portugália–Franciaország (Budapest, Puskás Aréna)
21.00: Németország–Magyarország (München, Allianz Aréna)

Borítókép: Franck Fife / AFP

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it