Hungary

Nick tartotta a szavát

Nick Nurse, a földkerekség aktuálisan legjobb kosárlabdaedzőjével, a tavalyi NBA-bajnok Toronto Raptors szakvezetőjével a minap telefoninterjút készítettem egykori mentora, Németh László jóvoltából. (Nurse valaha Németh Laci segítője volt, amikor a magyar szakember az angol válogatottat dirigálta.) Nos, az NBA-ben az Év edzője (Coach of the Year) címet idén elnyerő sportember akkor megígérte, hogy küld egy példányt a boltokba hivatalosan csak november elején kikerülő önéletrajzi munkájából. 

És lőn, a könyv (Rapture – a legendás Phil Jackson előszavával!!!) ma délelőtt megérkezett Budafokra! Nick volt olyan kedves, és dedikálta nekem a kiadványt:

"András, élvezd a könyvet! Jó volt találkozni veled telefonon keresztül, fussunk össze, amikor legközelebb Budapesten járok! Nick"

Ha azt mondom, hogy kettőnk közül én várom jobban a beígért találkozót, akkor abban semmi túlzás nincs. Ja, és még ma kiolvasom a könyvet, aztán olvashatjátok a recenziót!

Football news:

Rooney on the possibility of a move to Barca in the 2010/11 season: Thinking about it. Could fit in perfectly
Hooray, in England they will let the audience into the stands again! While up to 4 thousand and not everywhere, but the clubs are happy 😊
Solskjaer about the match with Istanbul: these are the Champions of Turkey, it will be difficult
Gasperini on the nomination for the best coach of the year award: If we beat Liverpool, maybe I'll get a few votes
Julian Nagelsmann: Leipzig want to give PSG that final feeling they are talking about
Tuchel Pro Champions League: Match with Leipzig - the final of our group
Antoine Griezmann: it's Time to put everything in its place. I've had enough