Hungary

„Odébb sétált” Sanghajban egy 7600 tonnás épület

Az NFL 8. fordulójának nyitómeccsén az Atlanta Falcons 25-17-re nyert a Carolina Panthers otthonában. A hazaiak irányítója, Teddy Bridgewater biztosan nem boldog a vereség miatt, annak azonban örülhet, hogy megúszott egy újabb súlyos sérülést.

2015-ben volt már agyrázkódása, 2016 augusztusában pedig - még a Minnesota Vikings játékosaként - az edzőtáborban olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy nemcsak pályafutása, de a lába is veszélybe került. Egy meccs híján két teljes szezont kihagyott, már az is szenzációnak számított, hogy 2018-ban vissza tudott térni.

Idén már ő a Carolina kezdőirányítója, de nem sokon múlt, hogy ezt a státuszt ismét elveszítse. Az Atlanta elleni meccs harmadik negyedében az egyik játéknál összeomlott körülötte a zseb, menekülnie kellett, amikor a Falcons védője, Dante Fowler Jr.  pont a térdét rúgta meg, vélhetően szándékosan. Ettől elesett, és hiába volt már a földön, érkezett Charles Harris, aki vállal tarkónverte.

Bridgewater először lennmaradt a pályán, majd bekísérték az öltözőbe, ahol kiderült, hogy csodával határos módon nincs agyrázkódása, így visszatérhetett a meccsbe, fordítania viszont már nem sikerült. Harrist az eset után azonnal kizárták a meccsből.

Football news:

Ramos and Benzema out of Real Madrid's bid for the Champions League match with Inter
Griezmann on Messi: I admire Leo, and he knows it. We have a great relationship
Rooney on the possibility of a move to Barca in the 2010/11 season: Thinking about it. Could fit in perfectly
Hooray, in England they will let the audience into the stands again! While up to 4 thousand and not everywhere, but the clubs are happy 😊
Solskjaer about the match with Istanbul: these are the Champions of Turkey, it will be difficult
Gasperini on the nomination for the best coach of the year award: If we beat Liverpool, maybe I'll get a few votes
Julian Nagelsmann: Leipzig want to give PSG that final feeling they are talking about