Hungary

Pesti Srácok: Curtis testvérét is elfogták a rendőrök a Katzenbach-gyilkosság miatt

A 2009-ben meggyilkolt volt MTK-s labdarúgó ügyében vették őrizetbe a zenész testvérét.

Curtis testvére az egyik férfi, akit a rendőrség őrizetbe vett kedden a 2009-ben meggyilkolt Katzenbach Imre ügyében – értesült a Pesti Srácok. A hírt a hvg.hu forrásai is megerősítették.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya kedd hajnalban fogott el három férfit az üggyel kapcsolatban.

A police.hu arról számolt be, hogy a Terrorelhárítási Központ közreműködésével végrehajtott akcióban Budapesten és Gyömrőn három embert vettek őrizetbe: a 49 éves Sz. Lajost (a zenész testvére) és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót mint felbujtót gyanúsították meg. Kezdeményezték mindhármuk letartóztatását.

Három embert elfogtak a TEK-esek a meggyilkolt Katzenbach Imre ügyében

Titokzatos módon tűnt el Katzenbach Imre, az Eclipse-ügyben körözött volt MTK-s labdarúgó, legalábbis erre enged következtetni az, hogy a férfi Mercedesét és személyi iratait hátrahagyva vált köddé - tudta meg a hvg.hu. Amennyiben Katzenbach mégis előkerül, gyanúsított lesz, mint a többiek, akiknek előzetes letartóztatását a bíróság április 12-ig rendelte el.

Katzenbach Imre, az MTK volt labdarúgója 2009-ben tűnt el budapesti otthonából, a rendőrség tavaly októberben Baranyajenőnél találta meg a holttestét. A nyomozás során kiderült, hogy megölték. A jogerős szabadságvesztését töltő 50 éves H. Attilát korábban gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Az MTI korábban azt írta, hogy H. Attila a vádlottja volt az Eclipse-ügynek, és az ügyben kiszabott jogerős ítéletét tölti jelenleg is a büntetés-végrehajtási intézetben.

Football news:

Ukraine failed with Austria: skidded on standards and under pressure, the leaders did not show themselves
Some Bundesliga clubs will turn on rainbow lights in their stadiums during the Germany - Hungary match
The oldest Euro stadium is in Glasgow. The gloomy area, the uncut grass around, the insides from the 90s-and the roar of the stands in 115 decibels
City believe it will be difficult to sign Kane this summer. Citizens are ready to wait a year
Mount and Chilwell are isolated for a week and will not play against the Czech Republic. They were in contact with Gilmore who was infected with the coronavirus
PSG is ready to pay Inter for Hakimi up to 75 million euros, including bonuses. The clubs are close to an agreement
Ramos has offers from PSG, Manchester United and City. Defender would prefer to move to a Ligue 1 club rather than the Premier League