Hungary

Pumped Gabo bemutatja: Sikertelen utazás Londonba

Pumped Gabo az Instagram Story-jában mesélte el, hogy hogyan is járt a reptéren. Még Magyarországon kellett szembesülnie azzal, hogy nem úgy van az, hogy be van oltva, és akkor már utazhat is bárhova. De a történet nem csak az utazás nehézségeiről szól COVID időkben. Az egész onnan indul, hogy szerinte hazánkban nincsenek igazán jó bulik. Elment a JAzz Piknikre, de az annyira nem az ő világa volt (milyen meglepő), hogy elmondása szerint ki se szállt a kocsiból, egyből ment vissza Budapestre. Ezért is akart, illetve kellett (volna) Londonba mennie, ahol vasárnap valami igazán ütős parti várt volna rá. Mert ő arra vágyna, hogy a csarnokok legyenek megtömve elektronikus zenére tomboló tömeggel, de ez elképzelhetetlen, amíg a Göngyhajú lányt éneklik a Campus fesztiválon a fiatalok - mondja Pumped. 

pumped.png

Fotó: @challengemtv / instagram

Megvolt a bulira és a repülőre is jegye, szóval kiment a Liszt Ferenc Repülőtérre. Ott szembesült vele, hogy a kiutazáshoz elég sok dolog szükséges. Pumped Gabo kapott is egy tájékoztatót, amiben le volt írva minden, de ahogy elmondta annyira felidegesítette magát, hogy értelmezni se volt kedve a leírtakat, meg aztán az egésztől is elment a kedve, úgyhogy a regjegy és a buli belépő is ment a levesbe.

Legyen az ő esete egy intő példa mindenki számára, hogy külföldi utazás előtt le kell csekkolni mindent, hogy mik is a kiutazási követelmények.

(Instagram)

Football news:

Anelka on replacing Messi: Leo will never forget that Pochettino did this. You can't treat him like that
Ted Lasso is the most popular comedy about sports. The idea came from an advertisement for the Premier League, the actors do not understand anything about football at all
Koeman about Fati: We will give him more playing time, but everything depends on his condition
Ivanov has been appointed chief referee of the Sociedad - Monaco Europa League match
UEFA will appeal against the decision of the Madrid court on the Super League and apply for the dismissal of the judge
Messi - in PSG's application for the match against Manchester City
Sheriff in the Champions League-the miracle of the year. The cancellation of the limit helped, but so far in Moldovan football it is terrible: neither fans, nor money