Hungary

Repült a Hiperkarma vezetője

Nick Nurse, a földkerekség aktuálisan legjobb kosárlabdaedzőjével, a tavalyi NBA-bajnok Toronto Raptors szakvezetőjével a minap telefoninterjút készítettem egykori mentora, Németh László jóvoltából. (Nurse valaha Németh Laci segítője volt, amikor a magyar szakember az angol válogatottat dirigálta.) Nos, az NBA-ben az Év edzője (Coach of the Year) címet idén elnyerő sportember akkor megígérte, hogy küld egy példányt a boltokba hivatalosan csak november elején kikerülő önéletrajzi munkájából. 

És lőn, a könyv (Rapture – a legendás Phil Jackson előszavával!!!) ma délelőtt megérkezett Budafokra! Nick volt olyan kedves, és dedikálta nekem a kiadványt:

"András, élvezd a könyvet! Jó volt találkozni veled telefonon keresztül, fussunk össze, amikor legközelebb Budapesten járok! Nick"

Ha azt mondom, hogy kettőnk közül én várom jobban a beígért találkozót, akkor abban semmi túlzás nincs. Ja, és még ma kiolvasom a könyvet, aztán olvashatjátok a recenziót!

Football news:

The same goal Monday in the Euro 1960 final: did not see the ball fly into the net, and says that he had no right not to score
Monday's last name appeared by accident - because of a drunk person. He entered the day of the week in the documents
Messi is the only one in the top 5 European leagues not to score after 10 + shots in a championship game this season
Lampard on 3-1 with Leeds: I'm absolutely thrilled. On another day we could have scored 5-6
Koeman on 1:2 with Cadiz: the Mood was not too good. Lost because of an error
Mbappe scored his 100th goal for PSG and shares 4th place in the club's goalscoring list
As a child, Monday played with stockings with straw or cans of stew. And he told my mother that he goes to tennis