Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sokan észrevették, hogy foghíjas volt a terem Orbán beszéde alatt Dallasban

Ujhelyi István is megemlékezett a miniszterelnök beszédéről, szerinte 45-en hallgatták Orbánt.

A propaganda szerint Orbánt úgy ünnepelték Dallasban a trumpisták, akár egy rocksztárt. Hát, a királyi híradó és Deák úr elfelejtette bemutatni, hogy a terem igencsak foghíjas volt helyi idő szerint kora délután, amikor a magyar miniszterelnök felszólalt – írta Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a Facebookon és egy videót is mellékelt:

Hadházy szerint "Orbánt legfeljebb egy olyan, kiöregedett rocksztárhoz tudná hasonlítani, aki már háromszor visszavonult, és most negyedszer szervez visszatérő turnét, hátha valaki még kiváncsi rá".

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő is erre hívta fel a figyelmet a Twitteren. Ő azt írta, 45 ember előtt beszélt Orbán. „Biztos vagyok benne, hogy minden centet megért, beleértve az olyan lobbistáknak adottakat is, mint a Tucker Carlson” – tette hozzá. Nem hagyta szó nélkül a miniszterelnök texasi fellépését a DK politikusa, Molnár Csaba sem, aki úgy értékelt: "Ciki, ciki, überciki."

Magyar idő szerint este 9 körül állt ki Orbán Viktor a texasi Dallasban szervezett CPAC színpadára: a miniszterelnök az amerikai szélsőjobbra tolódott konzervatívok legfőbb eseménysorozatán sztárvendégként lépett fel, és tartott angol nyelvű leckét arról, hogy a hozzá hasonló keresztény-konzervatívok autoriter populisták miként tudnak sikereket aratni a progresszív Nyugat ellen, noha annak részeként.