Hungary

Szörnyeteg szülők: ketrecbe zárták, verték, forró vízzel kínozták gyereküket – az 5 éves kisfiú belehalt a kínzásba

Elítélték a szülőket.

Szörnyeteg szülők: ketrecbe zárták, verték, forró vízzel kínozták gyereküket – az 5 éves kisfiú belehalt a kínzásba

Hétfőn elítélték azokat a szingapúri szülőket, akiket korábban megvádoltak 5 éves kisfiúk meggyilkolásával, mert többször is forró vízzel öntötték le.

Az 5 éves kisfiú belehalt a folytonos bántalmazásokba, azonban a szülők mégsem gyilkosság miatt lettek elítélve, ugyanis a bíró arra hivatkozott, hogy a szülők nem tervelték ki előre, hogy megölik a kisfiút.

A gyermek 2011 januárjában született, majd egy másik családhoz került, azonban 2015 májusában újra a szülei gondozásába adták. Egy évvel később elkezdődött a bántalmazás, többször is megverték seprűvel vagy fogassal, sőt fogóval is csipkedték.

Többször forró vízzel is leforrázták, amely miatt hólyagok nőttek a kisfiún és elkezdett lehámlani a bőre. A kisfiú nagy fájdalmakat élt át. Végül a család macskájának szánt ketrecbe zárták.

2016 októberében, amikor a kisfiú nem akarta levenni rövidnadrágját a fürdéshez, az apja megverte egy seprűvel és forró vizet öntött rá. A kisfiú leguggolt a vécében mikor ráöntötték a forró vizet, majd előreesett és nem mozdult meg többet. Hat órával később vitték csak kórházba, mert a szülők féltek, hogy letartóztatják őket.

A fiú a rajta elvégzett műtét során sokkos állapotba került a sebei miatt és az orvosok már nem tudták megmenteni.

Ridzuan Mega Abdul Rahman 27 év börtönt kapott és 24 darab ütést, míg felesége, Azlin Arujunah 27 évet és további 12 hónap börtönt kapott az ütés helyett.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Football news:

Coca: The win over Liverpool had a good impact on us. It is not easy to beat the European champion and the Premier League twice
Giovane Elber: Lewandowski is better than Messi now. Lionel is a genius, but this year Robert is unattainable
The head of the Belarusian Tribune was detained in Minsk. Max, we're with you
Karl-Heinz Rummenigge: FIFA is seriously thinking about awarding the Golden ball. I want Lewandowski to win
One Barca player among those starting the pre-season has contracted a coronavirus
Malinovsky settled in Italy: after the quarantine, he scored against Lazio and Juve, ahead of Mertens, Higuain and De Ligt in the ranking of the best players in Serie A
City are ready to give Coulibaly a 5-year contract with a salary of 10 million euros. Napoli wants 80 million for him^. Manchester City are working on the transfer of defender Kalidou Coulibaly from Napoli