Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tizenegy éve vártuk, de lefújta teljes európai turnéját a Rage Against the Machine

Nagyon nem akarja a sors, hogy a 2011 óta nem aktív Rage Against the Machine újraalakuljon: a turnét előbb a járvány miatt kellett elhalasztani, most pedig egy sérülés miatt mondták le a hátralévő koncerteket.

Lemondta a Rage Against the Machine teljes európai és brit turnéját, mivel Zack de la Rocha énekes egy hónapja koncert közben megsérült a színpadon. A legendás amerikai metálegyüttes egyelőre semmivel nem utalt arra, hogy pótolnák a koncerteket.

A működését 2011-ben felfüggesztő, kétszeres Grammy-díjas együttes európai turnéjában ugyan nem volt magyar dátum, de a hazai rajongók Bécsben vagy Prágában is el tudták volna csípni őket.

Zack de la Rocha lába július közepén egy chicagói koncert közben sérült meg. Már annak a koncertnek a nagy részén is ülve énekelt, végül a stábtagok vitték ki a vállukon a színpadról; azóta ülve énekelt az amerikai turné összes állomásán.

After finishing the show, Zack de la Rocha was embraced by each member of Rage, and then carried off the stage by members of the band's crew. pic.twitter.com/H2wfP2pXqv

— Consequence (@consequence) July 12, 2022

Most azonban közölték a Twitteren: de la Rocha orvosainak ajánlására be kell fejezniük a koncertezést az augusztus 11-i, 12-i és 14-i New York-i koncertek után, azaz Nagy-Britanniába és Európába már át sem utaznak.  „Zacknek haza kell térni, hogy pihenjen és gyógyuljon. A repülések, az utazási idők és a szigorú menetrend egyszerűen túl nagy kockázatot jelentene arra, hogy Zack teljesen felépül-e” – írták.

A közlemény végén semmit nem írnak a koncertek pótlásáról, csak a jegyárak visszatérítéséről. A turné 2023 februárjában folytatódik, újabb amerikai és kanadai koncertekkel.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket: