Hungary

Több millió dollárt bukott Robert De Niro a koronavírus miatt

A színész válófélben van, ami alaposan megnöveli a kiadásait.

Több mint 11,5 millióan fertőződtek meg, és csaknem 600 ezer beteg halálát okozta a 2019 végén kitört koronavírus-járvány világszerte. A pandémia felbecsülhetetlen gazdasági károkat okozott annak ellenére, hogy a járvány csillapodásával mind több országban elkezdték enyhíteni a korlátozásokat. (Igaz, több helyen már ismét szigorításokat vezettek be.) Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.

Robert De Niro válik, felesége viszont bepanaszolta a bíróságnál, hogy a havi 100 ezer dollár helyett most csak 50 ezret kap a színésztől, írja a Fox Business.

De Niro azért csökkentette az összeget, mert a pénzügyi problémái vannak, amelyek a járvány miatt adódtak. A színésznek a vírus miatt átmenetileg be kellett zárnia két érdekeltségét, a Nobu luxuséttermet és a Greenwich Hotelt, mert milliós veszteséget termeltek. Csak a Nobu ötmillió dollárt bukott áprilisban és májusban.

A portál azt írja, hogy De Nirónak évi egymillió dollárt kell adnia a feleségének, ha legalább 15 millió dollárt megkeres az adott évben, de ha ennél kevesebbet keres, akkor arányosan kevesebbet is fizet Grace Hightowernek.

A Fox Business azt írja, hogy bíró végül helyben hagyta, hogy a színész havi 50 ezer dollárt fizessen feleségének, de további 75 ezret is el kell utalnia neki, hogy nyárra lakhelyet találjon a két közös gyereküknek.

Football news:

Bayern have scored 36 goals for the season in the Champions League. This is their record
Mueller came in 3rd place for goals scored in the knockout stages of the Champions League. Only Messi and Ronaldo have more
Messi beat Raul to 4th place in the Champions League
Barcelona conceded 4 goals per half in the Champions League for the first time in history
Messi is playing the 23rd match in the 1/4 final of the Champions League. This is a tournament record
Muller has scored 5 goals for Barcelona in 5 Champions League matches
Muller is playing his 113th match in the Champions League. This is a record among Germans