Hungary

Több órás a sor a magyar-horvát határnál

A rendőrség azt javasolja, aki tud, kerüljön Szlovénia felé.

Több mint 11,5 millióan fertőződtek meg, és csaknem 600 ezer beteg halálát okozta a 2019 végén kitört koronavírus-járvány világszerte. A pandémia felbecsülhetetlen gazdasági károkat okozott annak ellenére, hogy a járvány csillapodásával mind több országban elkezdték enyhíteni a korlátozásokat. (Igaz, több helyen már ismét szigorításokat vezettek be.) Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.

Két órát kell várakozniuk az autósoknak az M7-es autópályán, a horvát határ előtt, mivel a horvát hatóságok az országba belépők kötelező regisztrációját végzik - figyelmeztetett a magyar rendőrség.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság javasolja, hogy amennyiben megoldható, a Horvátországba tartók még indulás előtt regisztráljanak online, így megkönnyítik a hatóságok munkáját. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arra jelenleg forgalmi torlódásra nem kell számítaniuk a közlekedőknek.

Horvátországban megugrott a fertőzések száma, ezért szigorítottak a szabályokon, a belépőktől önkéntes karantént kérnek.

Football news:

Lewandowski on Chelsea: They are playing very well, but we are Bayern
Juventus wanted to sign defender Akieme, but Barcelona refused
Lazio has agreed with Mayoral and will offer real 15 million euros
In Romania, a special champion: everything was decided in the match, the format of which was chosen 3 hours before the whistle
Danny rose: I was stopped by the police last week: is This a stolen car? Where did you get it?. And this happens regularly
Barcelona refused to sell for 60 million euros Trinca u, bought from Braga for 31 million. The club count on him
Chelsea will compete with Everton for Regilon. Real Madrid is ready to sell him