Hungary

Tökkelütött kutyusok

Az NFL 8. fordulójának nyitómeccsén az Atlanta Falcons 25-17-re nyert a Carolina Panthers otthonában. A hazaiak irányítója, Teddy Bridgewater biztosan nem boldog a vereség miatt, annak azonban örülhet, hogy megúszott egy újabb súlyos sérülést.

2015-ben volt már agyrázkódása, 2016 augusztusában pedig - még a Minnesota Vikings játékosaként - az edzőtáborban olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy nemcsak pályafutása, de a lába is veszélybe került. Egy meccs híján két teljes szezont kihagyott, már az is szenzációnak számított, hogy 2018-ban vissza tudott térni.

Idén már ő a Carolina kezdőirányítója, de nem sokon múlt, hogy ezt a státuszt ismét elveszítse. Az Atlanta elleni meccs harmadik negyedében az egyik játéknál összeomlott körülötte a zseb, menekülnie kellett, amikor a Falcons védője, Dante Fowler Jr.  pont a térdét rúgta meg, vélhetően szándékosan. Ettől elesett, és hiába volt már a földön, érkezett Charles Harris, aki vállal tarkónverte.

Bridgewater először lennmaradt a pályán, majd bekísérték az öltözőbe, ahol kiderült, hogy csodával határos módon nincs agyrázkódása, így visszatérhetett a meccsbe, fordítania viszont már nem sikerült. Harrist az eset után azonnal kizárták a meccsből.

Football news:

Daniele Bonera: Milan always wants to dominate, that's the club's philosophy. Lille-a difficult opponent
In Buenos Aires, a farewell to Diego Maradona takes place
We will talk to Messi, but we will not ignore the economic situation. Barca presidential candidate Ruso on Leo's future
Sunderland will be owned by the 22-year-old son of Russia's richest woman. In 2016, the family got rid of Marcel
Liverpool and London clubs will be able to let spectators into the stadiums next week, Manchester United and Manchester City-not yet
Henderson about the incident with Suarez and evra I'm Not sure that Liverpool did the right thing. We didn't think about Patrice at all
Shilton on the Hand of God: the Unpleasant aftertaste is over. Maradona - one of the best in history