Hungary

Tóth Gabi majdnem lemaradt az oltásáról

Betegsége miatt Tóth Gabi csak két vakcina közül kaphatott. Az énekesnő túl is van már az első adagon, ám az oltakozás nem volt épp zökkenőmentes.

Úgy tűnik, a Tóth lányok nem túl szerencsések, már ami az oltakozást illeti. Az Index is megírta, hogy Tóth Vera nemrég megkapta Szputnyik első adagját, ám nem sokkal ezután megfertőződött a vírussal. Persze ezen nem kell csodálkozni, ahogy az énekesnő is hangsúlyozta, az oltás első adagja még nem nyújt teljes védettséget, abban viszont segíthet, hogy enyhébbek legyenek a betegség tünetei.

Verával ellentétben Tóth Gabi nem az orosz vakcinát kapta. Az énekesnő a blogjában vallott arról, hogy szülés után kiderült, van egy autoimmun betegsége, ami miatt csak Pfizerrel vagy Modernával olthatják. 

A szülést és szoptatást követően sajnos kiderült: a hormonháztartás felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve Hashimoto. Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet

– írja a csalad.hu oldalán megjelent bejegyzésében, hozzátéve: egyelőre nála az utóbbi érvényes, de az esetek többségében megfordulhat a dolog. 

Gabi fel volt készülve rá, hogy talán hónapokat kell majd várnia a vakcinára, ám húsvét előtt végül megcsörrent a telefon. Nagy örömében viszont véletlenül rossz dátumot jegyzett fel a naptárba, és vasárnap helyett hétfőre készült. Éppen békésen aludt, amikor egyszer csak felriasztotta az orvosa, számonkérve rajta, hogy merre van. Az énekesnő azt írja, életében olyan gyorsan nem kapta össze magát, mint akkor. 

Ahogy a többi előadó, Tóth Gabi is nagyon várja már a nyitást, hogy végre színpadra léphessen. Az énekesnő ráadásul megújult külsővel áll majd a közönség elé: akik követik a közösségi oldalait, már láthatták, hogy megváltozott a frizurája.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude