Hungary

Új vezérigazgató a Saldo Zrt. élén

Sarkadi-Nagy András eddig a tanácsadói üzletágat vezette, vezérigazgatóként folytatná a már beindult a digitális fejlesztéseket.

A digitális fejlesztések folytatásában látja a sikeres működés zálogát a Saldo Zrt. új, a posztot júniustól betöltő vezérigazgatója. Sarkadi-Nagy András ezt megelőzően a tanácsadói üzletág vezetője volt – tájékoztatta a cég az MTI-t.

Magyarország egyik vezető, minősített és elismert tanácsadói partnerintézményénél – közleményük szerint – a távozó vezérigazgató, Balogh Ákos hároméves mandátuma alatt stratégiai jelentőségű fejlesztések indultak el. A magyar tulajdonú cégnél tavaly – részben a pandémia okozta kihívásokra is reagálva – felgyorsultak azok a digitális fejlesztések, amelyek jelentősen hozzájárulnak az ügyfelek korszerűbb kiszolgálásához.

A fejlesztések hatásának is tulajdonítják az elmúlt három év sikeres működését, a tavalyi eredmény például 27 százalékkal haladta meg a 2019. évit. Sarkadi-Nagy András elkötelezett a modernizációs folyamatok folytatása mellett. Cégvezetőként olyan fejlesztési irányokat kíván megvalósítani, amelyek lehetővé teszik az ügyfélkiszolgálás további modernizálása mellett új szolgáltatási elemek kifejlesztését is.

Sarkadi-Nagy András több mint húszéves, elsősorban könyvvizsgáló- és tanácsadócégeknél szerzett tapasztalattal rendelkezik, vezetőiként az OTP Banknál és az MVM-nél dolgozott.

A 92,4 millió forint jegyzett tőkéjű, 48 fős foglalkoztatotti létszámmal működő Saldo Zrt. – amelynek 171 magánszemély a tulajdonosa – 2020-ban 761,6 millió forint árbevételt ért el, amelynek 63 százaléka mintegy 2000 ügyfélnek nyújtott adótanácsadásból származott. Adózás előtti eredménye 103 millió forint, adózott nyeresége 62,7 millió forint volt.

Football news:

Ronaldo is ready to return to Real Madrid. Madrid wants to sign only Mbappe (As)
After 10 days, Russia is fifth in the Tokyo 2020 medal standings. A little more-and the UK will catch up with us
Former Liverpool and England player Downing has finished his career
Bardzagli about 18-year-old Mbappe: He ran at a speed of 3,000 miles per hour. I asked Paratici why Juve is not signing him yet
Robert Pires: Mbappe's goal is to win the Champions League with PSG, and he will achieve it, I think
Messi and Barcelona have agreed a contract until 2026. Lionel's salary will be reduced by 50% (Diario Sport)
Giroud on Ibrahimovic: He often acts as a ten. We can complement each other