Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Újdonság jött a magyaroknak a Viberbe

Már a magyar felhasználók is válogathatnak a Viber legújabb, kiterjesztett valóságra alapuló AR lencséi közül, melyekkel színesített fotóikat és videóikat közvetlenül beszélgetéseikben küldhetik tovább ismerőseiknek.

Az AR lencsék érdekesebbé, szórakoztatóbbá és emlékezetesebbé teszik a kommunikációt – ígéri közleményében az üzenetküldő alkalmazás mögött álló Rakuten Viber. Az AR lencsék a legkisebb mimikai változásokra is reagálnak, a felhasználók mosolyoghatnak vagy kacsinthatnak, a lencse leköveti arcuk mozgását, extra kreativitást adva a tartalomhoz.

A viberesek eszközöket és textúrákat adhatnak az arcukhoz, testrészeikhez vagy módosíthatjuk hátterüket, például tollak, kalapok, tetoválások, festések vagy grafikák segítségével. Az alkalmazásban találhatók olyanszépítő lencsék, amelyekkel megváltoztathatjuk külsőnket, sminket, csillogást vagy akár új frizurát választhatunk. Vannak olyan lencsék is, melyekkel állatokká változhatnak a felhasználók. A teljes átalakulást nyújtó lencsékkel állatokká változhatunk.

A pályaválasztás előtt álló diákok a Viber segítségével megnézhetik, hogy melyik szakma lenne ideális nekik a játékos, szakmaválasztó lencsének köszönhetően, amely véletlenszerűen generálja az elképzelhető jövőbeli szakmákat – adta hírül a vállalat, amely tervei szerint 2021 végéig 300 filterrel bővíti az AR lencsék választékát, havi rendszerességgel érkeznek majd újabbak.

Ha máskor is tudni szeretne a Viber újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.