Hungary

Váratlan hír jött az Egyesült Államokból

A vártnál lényegesen kevésbé növekedett júliusban a nem mezőgazdasági ágazatokban foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban a munkaügyi nyilvántartási szolgáltatásokat nyújtó Automatic Data Processing (ADP) vállalat szerdai “National Employment Report” jelentése szerint.

Júliusban az elemzők által várt 1,5 millió helyett 167 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma az Egyesült Államok nem mezőgazdasági ágazataiban az előző havi 4,314 milliós növekedés után - adta hírül az MTI.

A július havi növekedés közel másfél millióval maradt el ugyan a várakozásoktól, az ADP azonban a júniusi adatot 2,369 millióról közel kétmillióval felfelé, 4,314 millióra módosította.

Júliusban a termelőiparban mindössze ezer fővel nőtt a foglalkoztatás, ezen belül a feldolgozóiparban 10 ezerrel nőtt, az építőiparban viszont 8 ezerrel, a bányaiparban pedig ezerrel csökkent.

A foglalkoztatottak számának emelkedése júliusban szinte teljes mértékben a szolgáltatóiparra támaszkodott, ahol 166 ezer volt a növekedés.

A márciusi 320 ezres és az áprilisi 19,402 milliós csökkenést a májusi 3,341 milliós és a júniusi 4,314 milliós, valamint a júliusi szerény 167 ezres növekedés már harmadrészt kompenzálta.

Football news:

Premier League clubs could lose 586 million pounds if the entire season goes without fans. It will hit Arsenal and Manchester United the hardest
Solskjaer on Manchester United's defence: I'm confident in my players. Bailly and Maguire showed how well they Interact
Pjanic about Champions League: Barcelona wants to avenge 2-8 in Lisbon and prove it was an accident
Abreu on Suarez for Atletico Madrid: His adaptation will take 30 seconds after the meeting with Simeone
Messi - Suarez: you don't deserve this banishment, but I'm not surprised
Inter is Interested in the Pub. Schalke defender is being considered as a replacement for Skrinjar
Monaco have loaned midfielder Florentina to Benfica. They call him the Octopus