Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Varga Judit amerikai fajügyi szakértővel egyeztet DrMáriás új festményén

Az Európai Unió hamarosan elfogadja a faji keveredést kötelezővé tevő törvényt – írja a festmény leírásában a művész.

Ábrázolta már Orbán Viktort királyként, Supermanként, Paganiniként és Sorossal való kibékülése közben, Márki-Zay Pétert terroristaként, festette már meg Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmét, mos pedig Varga Juditot vette ecsetjére DrMáriás Orbán Viktor fajkeveredésről szóló tusványosi beszéde után.

A művész hosszú leírást is kerekített a képen látható helyzethez: „A fajkeveredés szabályozásának kérdésével foglalkozó tapasztalt amerikai igazságszolgáltatási szakértő érkezett az igazságügyi miniszterhez. (…) A magyar fél kijelentette, hogy az amerikai szakértő látogatásának a célja, hogy segítse tapasztalatával a magyar kormányt abban, hogy az új, egyre összetettebb kihívásoknak meg tudjon felelni,

különös tekintettel a hamarosan az Európai Unió által bevezetésre kerülő, a faji keveredést kötelezővé tevő törvény elfogadásának a megelőzésére.

A magyar miniszter-asszony kijelentette, hogy Magyarország immár az egyetlen olyan ország, ahol még nem kötelező a faji keveredés, s ahhoz, hogy ez így is maradjon, szükség van új unortodox, illiberális, az amerikai hagyományőrzők körében már sikeresen működő módszerek bevezetésére. (…) Mert Magyarország megvédi a polgárait. Akár saját maguktól is” – írta DrMáriás.

Miért kell humor a NER-hez?

Ha Bödőcs Tiborral válaszolnánk, akkor azért, mert a humor az maga a humanizmus. Azt is régen tudjuk, hogy ez lehet a leggyilkosabb fegyver egy humortalan, cinikus és agresszív rendszerrel szemben. A NER gőzhengere ellen komolyan küzdeni embert próbáló, de az intézkedéseket, az új arisztokráciát ki lehetett röhögni.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket: