Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Villanypóznának ütközött egy kisrepülő, 90 ezren maradtak áram nélkül

2022-11-28T010530Z 1766258651 RC2JUX9S81BD RTRMADP 3 MARYLAND-PL

Magasfeszültségű villanyvezetéknek ütközött és a pózna acélszerkezetébe szorult egy kisrepülőgép az Egyesült Államok Maryland államában vasárnap, mintegy 90 ezren maradtak áram nélkül.

A Fox News hírtelevízió helyszíni beszámolója szerint a kisgép helyi idő szerint kora este három emberrel a fedélzetén leszállni készült a Washington fővárostól mintegy 30 kilométerre fekvő Gaithersburg repülőterén, amikor egyelőre tisztázatlan okokból a villanyvezetéknek ütközött.

A három utas sértetlenül megúszta az ütközést, ugyanakkor még órákkal a baleset után is a járműben tartózkodtak mintegy 30 méteres magasságban, a feszültség alatt lévő vezeték közelében.

A helyszínre nagy létszámú mentőegység érkezett, hogy megpróbálja kiszabadítani a szerencsétlenül járt gépen utazókat, és helyreállítani az áramszolgáltatást Maryland állam sűrűn lakott régiójában.

🚨#UPDATE: Rescue operations are currently underway to rescue both pilot and two passengers as they are up 100 feet from the ground with the powerlines still having high electricity so far about 86,000+ residents currently without power … pic.twitter.com/jA7yUa8gMm

— Jayden X (@nojaydenx) November 28, 2022

(Borítókép: A villanypóznának ütközött repülőgép Gaithersburgban 2022. november 27-én. Fotó: ABC / WJLA / Reuters)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.