Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vilmos herceg bejelentkezett Diana leghíresebb ékszerére

Valószínűleg Sarolta hercegnő örökli meg Diana hercegnő egyik leghíresebb ékszerét, azt a tiarát, amelyet az esküvője napján viselt, amikor hozzáment Károly herceghez – írja a Good to Know.

Mivel Sarolta hercegnő a legidősebb Diana unokái közül, ő választhat majd először, melyik ékszert szeretné örökölni. A leginkább áhított tárgynak a Spencer Tiara számít, amire jelenleg Diana hercegnő öccse, Charles Spencer gróf vigyáz. Vilmos herceg állítólag már érdeklődött nála az ékszer ügyében Sarolta hercegnő számára.

A grófnak egyébként szintén vannak lányai, de nem volt vita abban, hogy a néhai Diana hercegnő nevezetes ékszere az ő első lányunokáját illeti. Ez azt is jelenti, hogy bár Vilmos öccsének, Harry hercegnek és Meghan Markle-nek is kislánya született nyár elején, Lilibet így nem pályázhat az ominózus tiarára.

Ez a tiara azért lényeges darab, mert általában a királyi esküvő alkalmával a menyasszony az uralkodótól kap fejdíszt, de amikor Diana hozzáment Károly herceghez, ő a saját, 1930-as évekből származó családi ékszerének viselete mellett döntött.