logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Accident grav în apropiere de localitatea Dumbrava. Care este starea șoferiței transportate la spital (FOTO/VIDEO)

(UPDATE 13:50) Șoferița care a ajuns de urgență la spital după ce a fost implicată în accidentul din apropiere de localitatea Dumbrava a fost externată. Aceasta s-a ales cu leziuni uşoare.

(10:20) O femeie de 34 de ani a fost transportată de urgență la spital după ce a ajuns cu mașina în șanț. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de ofițerul de presă al IGP, Natalia Stati.

"Poliția a fost sesizată la ora 08:18 precum strada Balcani s-a produs un accident rutier. La fata locului, polițiștii au stabilit ca în accident sunt implicate 2 mașini. La volanul automobilului de model Kia se afla un șofer de 45 de ani, iar la Nissan o șoferiță de 34 de ani. În urma impactului, mașina Nissan s-a răsturnat, iar Kia a derapat de pe traseu și a ajuns în șant de pe marginea acostamentului. Șoferița a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale."

Potrivit datelor preliminare, ambii șoferi se deplasau în aceeași direcție.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și care din șoferi se face vinovat de producerea accidentului. 

În accident au fost implicate două automobile. Din imagini se vede că mașinile au ajuns în șanț, iar una din ele este răsturnată.

Imaginile au fost postate pe Facebook de către un martor ocular.

Deocamdată nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit și cine se face vinovat de producerea accidentului.

Cu detalii revenim.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Themes
ICO