Moldova

Autoritățile au demarat reabilitarea străzii Albișoara din Chișinău

Startul lucrărilor de reabilitare a străzii Albișoara, tronsonul cuprins între bd. Iurie Gagarin și str. Ismail, a fost dat marți, pe 4 august.

Primăria municipiului Chișinău informează că porțiunea de drum va fi renovată etapizat, iar proiectul prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminat public stradal.

De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

În prezent serviciile municipale de profil intervin la fundația drumului, fiind demontate bordurile pe o lungime de 500 de metri liniari și frezat asfaltul uzat pe o suprafață de 900 m2.

Lucrările de renovare a străzii Albișoara vor fi executate în cinci etape și prevăd reabilitarea părții carosabile pe o suprafață de 90 de mii de metri pătrați, a rețelei de apeduct și termice, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare.

Football news:

Neymar owes 34.6 million euros to the Spanish tax service
Bayern are hunting for a 1.63-foot defender. He ran away to Brighton from Chelsea to play
PSG are Interested in Diego Costa. Atletico is ready to release the striker and sign Cavani instead
Lampard on the altercation with Mourinho: noted that he spoke to the referee more often than to his players. Jose and I get along well
Ronald Koeman: It is good that Messi called for unity. I hope it will be calmer now
Football is a canvas. Beautiful monologue by Daniil Chalov, who came up with a form for Vitebsk in the style of Suprematism
Hazard has a muscle injury. He may miss 3-4 weeks