Moldova

Beat şi fără permis de conducere. Un băiat de 18 ani a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului (VIDEO)

S-a urcat beat la volanul unui autoturism deşi nu avea permis de conducere. Ca rezultat, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a derapat într-un şanţ de pe marginea carosabilului.

Impactul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 05:00, în satul Gordineşti din raionul Rezina. Se putea ajunge la o tragedie, însă, din fericire, conducătorul auto împreună cu ceilalţi trei pasageri ce se aflau în automobil au scăpat cu viaţă, alegându-se cu diverse traumatisme, starea lor fiind stabilă.

Imediat, la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie pentru a cerceta cazul. La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă. Totodată, şoferul a fost testat cu ajutorul aparatului Drager care a arătat un rezultat de 0,32 de promile de alcool pur în aerul expirat. Ulterior, toţi au fost transportaţi la spitalul raional pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Toţi cei implicaţi în accident sunt domiciliaţi în localitatea Gordineşti şi au vârstele cuprinse între 17 şi, respectiv, 18 ani.

Pe cazul dat forţele de ordine au pornit o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte ale producerii incidentului. În urma celor întâmplate, şoferul s-ar putea alege cu dosar penal pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate şi fără permis de conducere, scrie canal3.ro

Football news:

Ole Gunnar Solskjaer: I Think it was a penalty against Aston Villa
Philadelphia played in t-shirts with the names of black people who died at the hands of the police
Kompany tries everything at Anderlecht: he coached without a license (terrible), played 15 matches and invested 3 million euros in the club
Aston Villa coach on Manchester United penalty: A shameful decision
Paul Pogba: Winning the Europa League and the FA Cup are two of Manchester United's goals for this season
Manchester United's first ever Premier League win 4 consecutive games with a difference at least 3 goals
Brunu has scored 7 (4+3) points in his last 3 games for Manchester United