logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Bugetul de stat a încasat 135.000 de lei de la Vamă

În perioada 06-12 ianuarie 2020, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat peste 134,8 milioane de lei, fiind perfectate 5.502 de declarații vamale.

Pe parcursul săptămînii trecute, au fost constatate 100 de încălcări ale legislației vamale, dintre care 80 se referă la depășirea termenului de aflare pe teritoriul Republicii Moldova a mașinelor cu numere de înmatriculare străine.

Tot în aceastp perioadă, au fost întocmite 39 de procese-verbale cu privire la contravenție și aplicate amenzi în sumă de peste 145 mii de lei.

În perioada de referință, fluxul unităților de transport a constituit 78.782 de traversări. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămîn a fi Leușeni și Sculeni, cu 18.521 și, respectiv, 11.809 de traversări.

Themes
ICO