Moldova

Ceban: Din septembrie, dreptul la comerțul stradal va fi obținut prin licitație

Ceban: Din septembrie, dreptul la comerțul stradal va fi obținut prin licitație

La sfîrșitul lunii septembrie, dreptul de organizare a comerțului stradal pe teritoriul municipiului Chișinău va fi obținut prin licitație.

Termenul este fixat de primarul Ion Ceban, care menționează, pe pagina sa de Facebook, că proiectul Conceptului de desfășurare a comerțului stradal pe teritoriul municipiului a fost transmis spre examinare și aprobare Consiliului municipal Chișinău, transmite IPN.

„Ne-am propus ca în baza noului Concept să fie aprobat Regulamentul privind desfășurarea concursurilor pentru obținerea locurilor de amplasare a punctelor de comerț̦ stradal, iar la sfîrșitul lunii septembrie, municipalitatea va putea desfășura licitațiile pentru dreptul de organizare a comerțului stradal pe teritoriul municipiului Chișinău”, a precizat primarul.

Edilul spune că evacuarea gheretelor va continua. Excepție fac gheretele puse pe perioada estivală, pentru a comercializa băuturi răcoritoare, cafea și înghețată.

Football news:

Chernyshenko about Euro 2020 in St. Petersburg: Despite the postponement, the organizers will keep the fanzones and trophy tour of the European Cup
Jesus used to eat too much fast food and want to shoot himself because of bad matches. Then I hired a personal trainer
David Silva's Father: The son loves Serie A and says he can play there until he is 40
Alexis Sanchez: I really wanted to stay at Inter. I found a family here
Emil Heskey: Salah should have moved to another club if Liverpool had not taken the Premier League
Roma are discussing with Manchester United the purchase of Smalling
Belenov – the best player of Ufa in the 2019/20 season