Moldova

Dodon: PSRM este singura formațiune, care a donat subvențiile de la stat pentru lupta cu COVID-19

Dodon: PSRM este singura formațiune, care a donat subvențiile de la stat pentru lupta cu COVID-19

PSRM este singurul partid parlamentar, care a transferat subvențiile de la stat pentru lupta cu COVID-19. Despre aceasta a anunțat șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

„Din toate partidele doar PSRM s-a refuzat de finanțarea de la bugetul de stat și a transferat banii pentru lupta cu covid-19. Restul nimeni nu a făcut. Partidele pot să facă acest pas, dacă ar avea soviste”, a spus Igor Dodon.

Precizăm că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat peste un milion de lei pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul. Suma donată reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie. În acest sens, la propunerea deputaților PSRM, au fost făcute și modificările necesare în legislație, ca să fie posibil transferul acestor subvenții.


Anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei.


Football news:

Chelsea have agreed to transfer Werner for 60 million euros
Ronaldo dressed up as Aladdin, Georgina as a Power Ranger for the children's birthday
During a 6-hour shift, you can't drink, eat, or go to the toilet. Two monologues from the RPL about doctors who are fighting the virus
APL presented a calendar until July 2. Manchester City and Liverpool will play on this day
Wesley Sneijder: I Could have been like Messi or Ronaldo, but I didn't want to. I enjoyed life, they sacrificed a lot
The bus with the Benfica players was pelted with stones. Two football players were injured
Lillo will become Guardiola's assistant at Manchester City. They had already crossed paths in Mexico