Moldova

Motivul de ce Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul din Canada

Motivul de ce Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul din Canada

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, nu-l va însoţi pe soţul său Donald Trump la summitul G7 din Canada, la sfîrşitul acestei săptămîni, şi nici la summitul de la Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe 12 iunie, a anunţat duminică purtătoarea sa de cuvînt, relatează AFP.

"Ea nu va participa la G7 şi nu există niciun plan în acest stadiu pentru ca ea să meargă la Singapore", a declarat Stephanie Grisham.

Ultima apariţie publică a "Primei doamne" a avut loc la 10 mai, cînd l-a însoţit pe Donald Trump pentru a întîmpina foşti deţinuţi americani eliberaţi de Coreea de Nord.

De atunci, Melania Trump a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o problemă de natură ''benignă'' la rinichi la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda, statul Maryland, în apropiere de Washington.

Fostul model sloven, în vîrstă de 48 de ani, a fost internată pe 14 mai şi a fost spitalizată timp de cinci zile.

De atunci, lipsa de informaţii oferite de către Casa Albă a alimentat zvonuri despre o posibilă distanţare a Melaniei de preşedintele Trump.

Melania Trump a ţinut ea însăşi să dezmintă unele zvonuri: "Sunt aici la Casa Albă împreună cu familia mea, mă simt foarte bine şi muncesc din greu pentru poporul american şi copii", a scris ea miercurea trecută într-un mesaj postat pe Twitter.

Football news:

Showsport supports the journalist Ivan Safronov, accused of treason. This is a very suspicious case
Mario Gomez, Pizarro, Emre, lomberts and other heroes who finished their careers this summer
Dyer was suspended for 4 matches for a brawl with a fan in the stands
Jorginho is unhappy that he doesn't play enough at Chelsea. Sarri wants to invite him to Juventus
The crazy story of the referee who forgot the rules and gave 16 extra penalties. All because of the new rules of the series
Havertz told Bayer that he wanted to leave. Chelsea is ready to pay 70+30 million euros for it
Spartak-Lokomotiv: who will win?