Moldova

Poliția nu iartă pe nimeni: Peste 120 de șoferi sancționați în 12 ore

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Angajații Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP au sancționat peste 120 de șoferi de la inițierea acțiunii ,,10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier".

Potrivit INSP, în doar 12 ore, ofițerii Direcției de patrulare Centru au depistat la volanul mașinii 40 de șoferi suspecți a fi în stare de ebrietate. Dintre aceștia 18 s-au dovedit a fi în stare de ebrietatea avansată, 14 șoferi în stare de ebrietate minimă, cinci conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei erau în stare de ebrietate narcologică.

Numai în această noapte, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză, mai menționează sursa.

Alții 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor (defecțiuni tehnice la sistemul de frânare sau la mecanismul de direcţie), conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Football news:

Kevin-Prince Boateng: Why is there no subject about racism in schools? There's math, English, and history
Bundesliga without spectators inside: they give out a mask and a sanitizer, almost everything is closed, they send people to the toilet outside
Tedesco will start training with Spartak on Thursday. He's been quarantined
Ronaldo is stronger now than before the quarantine. It seems that semi-legal training in Madeira helped
Kevin-Prince Boateng: I want to make sure that one day no black player comes out to work. Maybe on George Floyd's birthday
Guardiola called the Milan midfielder Bonasera. The player's compensation is 50 million euros
Maradona extended his contract with Himnasia until the end of 2021