Moldova

Riscă amendă penală după ce a scos din buzunar 170 de euro

Necesitatea de a obține un post de muncă în Franța, l-a determinat pe un conațional să-și perfecteze prin intermediari, cartea de identitate romînească. Planul acestuia a fost dejucat însă de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești.

Incidentul s-a înregistrat în seara zilei de ieri, 17 iunie curent, pe sensul de ieșire din țară. În calitate de pasager al autocarului de pe cursa Chișinău-Paris se afla un locuitor din raionul Edineț, în vîrstă de 29 de ani.

În timpul controlului de frontieră în geantă de mînă a moldoveanului a fost depistată o carte de identitate care ar fi emisă de autoritățile romîne. Polițistul de frontieră a observat indici necaracteristici asupra actului, iar la examinarea acestuia, cu ajutorul tehnicii din dotare s-a confirmat lipsa elementelor de protecție.


Audiată, persoana a recunoscut că în luna februarie a acestui an și-a perfectat cartea de identitate prin intermediul unui necunoscut contra sumei de 170 de euro. Scopul a fost de a reuși să semneze un contract de muncă pe teritoriul Franței.

Bărbatul și-a continuat călătoria după ce a fost întocmit procesul verbal de constatare a ilegalității în baza art. 361 Cod Penal al Republicii Moldova, iar documentul a fost remis către laboratorul tehnico-juridic.


Football news:

Eric Djemba-Djemba: Pogba and Brunu would have sat in the reserves under Scholes and Keane
Klopp on the championship: I would never compare myself to Dalgliesh and Shankly
Dimitar Berbatov: Earlier it was about the championship of Manchester United, now it is about the top 4
Zidane wants to see Mane at Real Madrid, but the club cannot afford this transfer
Manchester United and Manchester City have made inquiries about Griezmann. Barcelona does not want to let him go
Alaba and Coulibaly, among the purposes of the transfer of Guardiola. He wants to start rebuilding at Manchester City
The new Chelsea uniform is inspired by London tailors. With the logo Three, Lampard's team immediately missed out on three from West ham