Moldova

Șahtar Donețk va juca cu Wolfsburg în Liga Europei

Pandemia de coronavirus a întrerupt mai multe confruntări din cupele europene, printre care se numără și cea dintre Șahtar Donețk și Wolfsburg, din optimile de finală ale Ligii Europei. "Minerii" s-au impus cu 2-1 în prima manșă dipsutată în Germania, iar acum sunt deciși să ducă la bun sfârșit ceea ce au început în martie.

Șahtar Donețk a câștigat 7 dintre cele 9 meciuri disputate în campionatul Ucrainei după pandemie și a cucerit al patrulea titlu consecutiv. Antrenorul Luis Castro susţine că a avut mult de lucru chiar și în carantină.

În meciul din această seară, Șahtar nu va putea conta pe fundașul Ismaily, care este accidentat. Situația e mai gravă la Wolfsburg. "Lupii" vor evolua fără fundașii Paulo Otavio, William și Kevin Mbabu, primii doi fiind accidentați, iar ultimul - testat pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, atacantul Admir Mehmedi nu s-a refăcut nici el după accidentarea la tendonul lui Achile.

Într-un alt meci, Internazionale Milano va întâlni pe Getafe. Conform deciziei UEFA, confruntarea se va disputa într-o singură manșă, la Gelsenkirchen, Germania.

Confruntarea dintre Internazionale Milano și Getafe va fi transmis în direct tot de CANAL 5, de la ora 22:00.

Football news:

Bartomeu is getting closer to retirement: Socios bars collected 20 thousand signatures for impeachment
The American company Krause Group bought 90% of Parma's shares
Prokhorov denied information about wanting to buy Manchester United
Tiago said goodbye to Bayern: This is the most difficult decision of my career. I need new challenges
Bale and Regilon will fly to London today to complete transfers to Tottenham
We have found a club in the Bundesliga that will prevent Bayern from becoming Champions. More precisely, it was put together by the Players from Dortmund and Leipzig, the management from Gladbach, the sponsor from Hertha
Bruno is the best player of the season at Manchester United according to the fans. It came in January