Moldova

Start lucrările de reparație pe Albișoara

Lucrările de reparație a străzii Albișoara au debutat astăzi. Astfel, acestea au început pe tronsonul tronsonul Iurie Gagarin – Ismail.

Potrivit primarului general Ion Ceban, intervenția a început cu demontarea bordurilor pe o porțiune de 500 de metri liniari. De asemenea, 900 de m2 de asfalt vechi în jurul acestora a fost frezat. Primarul afirmă că lucrările pe această porțiune de drum vor dura 2 săptămâni.

„La șantier lucrează: tractoare, basculante, excavatoare. NU se reparată tot dintr-o singură dată. Astfel, vor fi 5 etape, prima am început-o. Parțial, circulația este redirecționată de pe banda unde sunt executate lucrările, iar de luni va fi sistată în totalitate pe porțiunea de stradă Gagarin-Ismail”, a precizat Ion Ceban.


Edilul a atenționat toți responsabilii ca lucrările să fie efectuate calitativ să nu mai fie nevoie de a interveni în următorii ani. „Îmi cer scuze de la cetățeni pentru incomoditățile create, dar este nevoie ca străzile orașului să arate altfel”, a conchis Ion Ceban.

Strada Albișoara va fi în total reabilitată, reparația părții carosabilului, trotuarele, va fi modernizat iluminatul stradal și înlocuirea acestuia cu becuri led, vor fi curățate gurile de captare, iar panourile publicitare vor fi evacuate.


Football news:

Juventus contacted Lyon yesterday about Aouar's transfer. There has been no offer yet
Lyon is ready to lower the price of Depay. Now the club demands 25 million euros from Barca
The Oxford bus was blocked for 6 hours due to antiseptic. I had to take a taxi to the match
Alonso went on the bus at half-time against West Brom. Lampard was angry as ever
Zidane on Hazard: It's ready. He has long been concerned about a serious problem, but now everything is fine
Ex-Atletico midfielder Futre on Felix and Fati: I will choose joau. He is special and will soon compete for the Golden ball
Miranchuk will return to the General group of Atalanta after a break for national team matches