Moldova

Vitali Catană, la PUBLIKA REPORT: Un guvern nu poate funcționa fără o majoritate stabilă

Analistul politic Vitali Catană este de părere că un guvern nu poate funcționa fără o stabilitate conformabilă pentru a guverna țara. Într-o intervenție în cadrul emisiunii PUBLIKA REPORT, el a menționat că nici situația opoziției nu este una roz.

Potrivit lui, faptul că Guvernul Chicu nu are majoritate nu înseamnă nici căderea acestui Guvern. Primul test pentru opoziție de a doborî Guvernul este moțiunea de cenzură. Avem diferite declarații de la cea care nu va susținere moțiunea de centura atâta timp cât nu va exista o alternativă, dar și refuzul de a negocia cu alți parteneri pentru formarea unui nou executiv.

În situația creată, Catană crede că o ieșire din situația rămân ar fi alegerile anticipate deoarece nu vede în actualul legislativ forțe politice capabile să formeze o nouă majoritate.

Football news:

Direct shots from a corner are a deliberate technique of the team from Portugal. Scored the winning goal in the 91st and moved closer to the Europa League
Brescia reported that Balotelli weighs 100 kg. He gained 8 kg of extra weight
60 years ago, the USSR team was the first to win the Euro
The Premier League admitted that incorrect penalty decisions were made in all of Thursday's matches
Manchester United of the mid-90s, Flamengo of the 70s, England of the 80s: 101 best forms in the history of football (first part)
UEFA President: The memory of the Soviet victory at Euro 1960 will live long
Fabregas on the best coaches in their careers: Guardiola, Mourinho and Wenger. The way Jose played with my mind was unbelievable