Montenegro

Bjelopoljski sud kažnjavao pijane vozače i nasilnike

Sudija bjelopoljskog Suda za prekršaje Radoman Knežević izrekao je K.M. (49) iz Pljevalja kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,12 promila u krvi.

Isti prekršaj napravio je i F.R. (25) iz Bijelog Polja, zbog čega mu je sudija Andrijana Bulatović izrekla kaznu zatvora u trajanju od deset dana.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,43 promila u krvi, sudija Radoman Knežević je okrivljenom M.K. (29) iz Pljevalja izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, a zbog odbijanja da se podvrgne provjeri prisustva opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci u organizmu, sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom K.E. (39) iz Bijelog Polja izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Zbog istog djela, ona je Š.I. (31) iz Pljevalja kaznila sa 15 dana zatvora saopštio je Alija Beganović, predsjednik Suda za prekršaje Bijelo Polje.

Zbog nasilja u porodici, sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom F.V. (60) iz Bijelog Polja izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana i odredila da se kazna ima izvršiti prije pravosnažnosti.

Sudija Radoman Knežević je zbog istog djela izrekao P.R. (46) iz Pljevalja kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, dok je D.A. (36) iz Pljevalja osudio na 30 dana zatvora.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, sudija Vukajlo Smolović je okrivljenom M.J. (37) iz Berana izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, dok je sudija Milutin Božović okrivljenom N.S. iz Žabljaka izrekao kaznu zatvora od deset dana zbog odbijanje da se podvrgne ispitivanju prisustva alkohola u organizmu.

Football news:

Kimmich provided 3 assists per game for the first time since 2017
Griezmann supported the 15-year-old Ukrainian who was beaten in Paris: Power to you, Yuri. Unbearable footage
Lampard on Werner's unforced penalty: I'm upset. He gave a lot to Chelsea, it just went wrong
Napoli scored against Verona in 8.9 seconds. After the start of the match. Only Milan scored faster in Serie A
Werner did not score a penalty for the first time since October 2018. The series of 8 goals in a row was Interrupted
Arsenal will pay Real Madrid 2 million euros for the lease of Edegor. The transition can make Monday
Vladimir Gazzaev will lead Siena from the 4th Italian League instead of ex-striker Milan Gilardino