Montenegro

Crnogorski obraz: Abazović prijeti i crta mete svim Crnogorcima

Slušajući Skupštinu Crne Gore danas, a pogotovo izlaganja i polemike Dritana Abazovića, ne možemo ostati nijemi na njegovo targetiranje i crtanje meta svim Crnogorcima, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Jasne prijetnje, koje je Abazović uputio svim Crnogorcima, govore koliko je čovjek sujetan i šta je spreman da uradi da zadovolji i nahrani svoju sujetu.

“Napao je Bošnjake u Crnoj Gori, da i prikrio nedjela koja su činjena posle 30 avgusta u Pljevljima, napao je i svoje sunarodnike i svog sugrađanina. Šta očekivati od čovjeka sa povrijeđenom sujetom, punog mržnje prema svemu Crnogorskom. Šta očekivati od čovjeka, koji je opsjednut likom i djelom Predsjednika Crne Gore, pokazuje i to, i najbolje ilustruje crtani film VELIKI VEZIR IZNOGUD, gdje je cilj Velikog Vezira, da postane Sultan umjesto Sultana”, navode oni.

Jako bučan danas u Skupštini, svojim dobošarskim glasom, Abazović poruči, svim Crnogorcima, citiraju ˝ O SVIMA SVE ZNAM, ZNAM KO STE I ŠTA STE, ZNAM ŠTA STE RADILI I VI I VAŠE PORODICE˝.

“Smiješna izjava Lidera jedne političke grupacije, koja je građanska stranka, da svom, sveukupnom crnogorskom rodu prijeti, ne izuzimajući nikoga, ni Crnogorce, ni Srbe, ni Bošnjake, ni Albance, no sve strpa u jedan koš, pominjući neke kriminalne klanove. CRNA GORO, ZLO TI JUTRO, KO ĆE DA TE VODI”, zaključuje se u saopštenju.

Football news:

Vazquez does not want to renew his contract with Real Madrid. He does not get a salary increase and believes that he is not appreciated
Goalkeeper Elche Badia: Messi is the best player in the world
Villas-Boas pro 1:3 with Monaco: What did VAR do today? Have you had coffee?
Ole Gunnar Solskjaer: Liverpool are a few points behind Manchester United in the Premier League, but they are still the top team
Zlatan about 0:3 with Atalanta: Ilicic could have scored even more. He had a lot of space
Andrea Pirlo: One trophy doesn't change anything. I want to win more
Setien can lead China's Dalian. Benitez left the club yesterday