Montenegro

Damjanović: Svim srcem uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore

Novoizabrana potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović poručila je da je današnji Kongres pratila iz Ženeve i svim srcem bila uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore.

Ona je zahvalila svim kolegama, mladim ljudima, intelektualcima, inovativnoj zajednici i svima otvorenog srca čiju je podršku zavrijedila.

“Pored naučne, za ostvarenje ciljeva potrebna je politička i diplomatska podrška kako bi dinamično i mudro razvijali crnogorsko društvo. Moja i misija mog tima u narednom periodu biće vođena vizijom da kapacitete koje imamo pretvaramo u vrijednosti”, napisala je Damjanović na Facebook-u.

Kako je istakla, želime da daju šansu njihovim najkreativnijim članovima društva kako bi stvorili ambijent u kome će znanje, posvećenost i rezultati biti jedina mjera uspjeha!

“Sve ostalo – slabost, neuspjeh i populizam, neka ostane za nama. Koncept koji zagovaramo Digitalna i inovativna Crna Gora (e-Montenegro) omogućiće svakom građaninu benefite evropskog sistema vrijednosti i način života koji svako od nas zaslužuje! Ubrzajmo progres, izgradimo tim koji ima jasnu viziju i vještine da Crnu Goru uvede u društvo najrazvijenih zemalja Evrope! Crna Goro, volim te”, zaključila je Damjanović.

Football news:

Rashford escaped with a ligament injury. He has a severe dislocation
Valdes will return to Barcelona and become a goalkeeping coach
Agnelli on changing the format of the Champions League: I hope everything will be decided in the next couple of weeks
Thierry Henry: Do I want to lead Arsenal? Yes. Do I want to mow the lawn at the Emirates? Yes. I am a fan of the club, and this is all utopia
Jose Mourinho: Bale had psychological scars after a couple of seasons with constant injuries
Andrea Pirlo: Juventus have everything to pass Porto, but we will not underestimate it
Pep about the championship: City need 6-7 wins. The opponents need to win everything and wait for our failures