Montenegro

Dejan Pepić u Mornaru

Mornar nastavlja da se pojačava Dejan Pepić novi je član barskog drugoligaša.

Mornar je tako nastavio da slaže kockice za drugi dio prvenstva, a nakon pojačanja u liku Igora Počeka, Danila Bakića, Boška Guzine i Bogdana Raša, dobio je još jedno pojačanje u napadu. Na taj način barski drugoligaš jasno je pokazao da želi otvorenu borbu za prvo mjesto, odnosno da se vrati u elitni rang.

Čini se da je barski klub jednim potezom napravio dvostruku korist dovođenjem Pepića pojačali su napad, a istovremeno oslabili Arsenal, direktnog konkurenta, koji sada na pauzi ima pet bodova više u odnosu na Mornar.

“Zadovoljstvo mi je da smo se dogovorili i da sam došao u Mornar jer sam odmah vidio da se radi o ozbiljnom i organizovanom klubu. Brzo smo se dogovorili, jer su nam se ambicije poklopile”, istakao je Pepić, koji je u prvom dijelu sezone odigrao 17 utakmica za Arsenal (ukupno 1458 minuta) i postigao četiri gola u Drugoj ligi. Pepić je bio golgeter Bokelja, igrao je u karijeri još za Lovćen i Petrovac, a 27-godišnji napadač sada će pokušati da u Mornaru potvrdi golgeterske sposobnosti.

“Nadam se da ću opravdati očekivanja i pomoći klubu da ostvari zacrtano”, kaže Pepić, uz napomenu da većinu igrača poznaje, tako da će se odlično uklopiti.

“Sa dosta njih sam već igrao, a moram naglasiti da sam dočekan zaista fenomenalno i već se osjećam super. Bio sam u mnogo klubova, ali nigdje nijesam dočekan kao u Mornaru i zaista ću se truditi da se ljudima iz kluba odužim na najbolji način “, naglasio je Pepić.

Sjajni napadač objasnio je da je veliku ulogu u njegovom dolasku u redove Barana imala činjenica da je na klupi Slavoljub Bubanja.

“Drago mi je da ću sarađivati sa Slavoljubom Bubanjom, sa kojim sam toliko puta bio u kontaktu i želio da radim sa njim, a on želio mene u timu, ali evo do sada nijesmo imali priliku”, zaključio je Pepić.

Football news:

Cavani has returned to training and is likely to play against Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus played Rugby against the Port. Only Ronaldo and Chiesa can make a difference in this squad
Neymar: I posted how I was recovering from my injury, and I didn't get any messages saying, Wow, what a professional. No
Ole Gunnar Solscher: The work of the judges is very difficult and without additional pressure. We have to make their decisions
Joan Laporta: I'm sure Messi won't stay at Barca if I don't win the election. He gives the club 30% of revenue
Trent had idolized Gerrard since he was a kid, and he was in a fairy tale: he got Steven's care and the captain's armband. The story of a great relationship
Hazard's recovery from the injury is delayed. He probably won't play against Atletico on March 7