Montenegro

DPS Cetinje: U Prijestonici osvojili više glasova od svih ostalih zajedno

Odbor DPS Prijestonice Cetinje održao je sjednicu u proširenom sastavu kojom je predsjedavao predsjednik Odbora Miloš Ražnatović. Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren na Cetinju.

“Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista na Cetinju ostvarila najbolji rezultat u posljednjih 20 godina, osvojiviši 5.353 glasa, ili više od svih ostalih izbornih lista zajedno. I pored toga što rezultat DPS-a i dosadašnjih koalicionih partnera na državnom nivou nije dovoljan za formiranje vlasti, konstatovano je da je DPS i dalje ubjedljivo najjača partija u Crnoj Gori pa se rezultat može smatrati zadovoljavajućim”, saopšteno je iz te partije.

Zadovoljni su, dodaju, zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan. DPS je pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se po prvi put desilo u Crnoj Gori.

“Odbor DPS Prijestonice dao je punu podršku predsjedniku Crne Gore i predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću na daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore – građanskog društva, multikonfesionalnosti, multikulturalnosti, nezavisnosti i evropskog puta”, navode u OO DPS Cetinje.

Predsjednik Odbora DPS Prijestonice zahvalio je svim članovima Odbora, članovima radnih grupa, aktivistima i simpatizerima kao i svim građanima koji su doprinijeli da se ostvari ovako dobar rezultat na Cetinju i saopštio da će Operativni štab i svi mjesni odbori nastaviti sa još snažnijim aktivnostima na afirmaciji politike Demokratske partije socijalista u susret predstojećim lokalnim izborima. Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, Ivan Vuković.

Football news:

La Liga President on Messi's departure: It won't be a drama for us. And his reputation will suffer
Ronaldo is a fan of the UFC. Rooting for Khabib, training with Conor, signed up for all the top fighters
Only Milan have not lost points this season in the top 5 of the European leagues. Aston Villa lost 0:3 in the
🎮 We made a game about Khabib - fight for him and try to fill up Geiji
Tebas about klasiko: the Game of the best teams in the world. The most important match of club football
Leeds forward Bamford scored a hat-trick. He has 6 goals in 6 Premier League games
Moyes on the spectators in the stadiums: People watch matches in cinemas, why can't they do it on the street?