Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Falsifikovao isprave, policija pronašla hašiš, spid, marihuanu…

Pljevaljska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv N.Č. (53) zbog sumnje da je falsifikovao isprave i posjedovanja droge.

 (Foto: pixabay.com)

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pljevaljska policija je zaustavila i kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao N.Č., kojom prilikom su na prednjem i zadnjem dijelu vozila zatečene različite registarske oznake.

Provjerom je utvrđeno da su za navedeno vozilo izdate budvanske registarske oznake, te da je N.Č. na pomenuto vozilo stavio neistinite isprave – registarske oznake, a koje su izdate za druga vozila.

Nadalje, policija je pregledom ovog vozila pronašla i oduzela dva pakovanja marihuane, kao i manju količinu materije za koju se sumnja da je hašiš.

Protiv N.Č. je podnijeta i prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz člana Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je N.Č. kupio navedene opojne droge od I.K., koji je ranije uhapšen kad je kod njega pronađeno oko kilogram marihuane i 160 grama spida.

Pljevaljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i qstavljanje u promet opojnih droga.

Izvor-rtcg