Montenegro

IDEA kampanja Blago naše Crne Gore kao podrška domaćim proizvođačima Sponzorisano

Kupovina domaćih, crnogorskih proizvoda, od domaćih proizvođača najbolji je način da podržimo njihovu djelatnost, a naročito sada kada je epidemija koronavirusa uzdrmala cjelokupno tržište, ne samo u Crnoj Gori već i šire. Zato je IDEA pokrenula kampanju “Blago naše Crne Gore“ kojom će, u narednom periodu, promovisati i podržati domaću proizvodnju i na taj način doprinijeti jačanju crnogorske privrede.

“Osjećamo posebnu odgovornost ka domaćim proizvođačima i proizvodnji. Njihovi proizvodi čine našu zemlju bogatijom, a našu ekonomiju stabilnijom. Zbog toga je važno da pružimo svu podršku i pomognemo da se crnogorski proizvodi što bolje pozicioniraju i promovišu, kako bi ih potrošači češće birali. Zato, kroz ovu kampanju, nastojimo da predstavimo „blaga
naše Crne Gore“, koji zaslužuju da stignu do svakog doma u Crnoj Gori, “ poručila je Jelena Doderović direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

Iz kompanije poručuju da na taj način pomažu domaćoj proizvodnji, ali i proizvođačima kojima je ovo primarna djelatnost. Proizvodi koji dolaze sa naših farmi i gazdinstava zaslužuju da budu na našim trpezama i steknu prepoznatljivost prvenstveno kod naših potrošača, a i šire.

“Svjesni činjenice da potrošači radije kupuju domaće proizvode provjerenog kvaliteta, u okviru specijala Blago naše Crne Gore, potrošačima smo predstavili odabranu ponuda domaćih proizvoda, a isto potrošače očekuje i u narednim katalozima”, zaključuje Doderović.

Raznovrsna ponuda domaćih proizvođača nalazi se u svim IDEA prodavnicama, a u IDEA specijalima možete pronaći više od 100 odabranih crnogorskih proizvoda.

Football news:

Tottenham – Arsenal. Who will win: Mourinho or Arteta?
Zinedine Zidane: if the referee gives a penalty, it means it is a penalty
Lizard on the criticism of VAR: In Real life, they don't pay attention to conversations outside the team
Real need to score 5 points in 3 rounds to win La Liga
Gasperini about the 1/4 final of the Champions League: the Match with Juventus is an imitation of the games with PSG
Courtois played 18 dry games in the La Liga season. Real's record is one game away
Real Madrid won the 8th victory in a row and does not miss 5 matches