Montenegro

Ispovijest Romanine majke: Velika je to bruka i sramota što se desilo

Vijest da je Romana Panić uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa vjerenikom Filipom (40) šokirala je cijelu estradu, ali i običan svijet.

Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjaluci, pa od sramote i na ulicu ne smije da izađe.

Naime, Goca kaže da ne zna šta ju je snašlo, te da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto. Ona tvrdi da nije znala da Romana toliko luta po svijetu, kao i da sada shvata da joj je ćerka sve vrijeme boravila u Italiji.

“Ne znam šta da vam kažem. Još uvijek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela”, kaže Gordana prvi put za javnost, pa priznaje da se strašno naljutila na ćerku.

“Romana mi se još uvijek nije javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju”, rekla je Romanina majka.

Iako je željela da bude jaka, Romanina majka priznaje da joj ni malo nije svejedno zbog ružnih riječi upućenih njenoj ćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, željela da je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.

“Koga ja tamo da zovem da joj pomognem, niti imam koga niti znam šta da pitam. Meni još uvijek glava puca od svega. Po cio dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Meni je mnogo loše zbog svega. Iz kuće uopšte više ne izlazim jer nema snage da objašnjavam komšijama šta se to dogodilo”, iskrena je Romanina majka.

Podsjećamo da su pjevačica i njen vjerenik uhapšeni u Australiji, a tom prilikom policija je u njihovom stanu pri pretresu pronašla 23.500 australijskih dolara. Njih dvoje su osuđeni na izdržavanje zatvorske kazne i uložili su žalbu.

Football news:

Sevilla goalkeeper bunu about the 11-meter shot: he Coached a penalty with Ocampos. He is hitting the same way as Jimenez
Coach Porto conceição can change Conte at the head of Inter
Hans-Dieter flick: I Think Tiago should play in the Premier League. He wants a new challenge
Coutinho can play against Barca. The contract does not specify a ban on his participation in the match
The real life thinking about to return to Zeballos. The decision is up to Zidane
Lopetegui before the semi-final with Manchester United: Let's believe that Sevilla can beat them
Felix about 120 million for a transfer to Atletico: If something doesn't go your way, I don't care