Montenegro

Klikovac demantuje URU: Štitio sam svoju porodicu

Sudija Upravnog suda Srđan Klikovac demantovao je tvrdnje GP URA da je prijetio njihovom članu i nastavniku razredne nastave u OŠ “Branko Božović“ u Podgorici Mitru Magovčeviću zbog iznošenja nepravilnostiu ustanovi u kojoj radi.

<<<URA: Sudija Upravnog suda prijetio našem članu<<<

“Netačne su tvrdnje ovog pokreta budući da sam ja samo štitio svoju porodicu od evo višegodišnjih napada njihovog člana na Gordanu Klikovac. Naime, njihov član već mjesecima Gordanu Klikovac proziva u više medija lažno je optužujući u vezi nezakonitosti njene diplome. Njihov član je takođe na vajber grupi iznio sledeće riječi, a u vezi njenog izbora za direktora škole, sledeće riječi. Gordana Šehović, Poslednja igra leptira (zna se ko je bio frontmen te grupe i kako je okončao svoj život, a ako GP URA sa tim nije upoznata može taj podatak naći na internetu)”, naveo je Klikovac u reagivanju.

Dodaje i da je član GP URA rekao da će se to riješiti reizborom u njegovu korist čim se formira Vlada.

“Revotiran ovom objavom nazvao sam njihovog člana, predstavio mu se nakon čega mi je isti rekao da nema vremena i riječ mrš. Ponovo sam ga pozvao sa namjerom da mu ukažem da se ne sprda sa mojom porodicom i mojim prezimenom, ali se nije javio. Nakon toga sam mu uputio poruke da je pi.da i koja riječ predstavlja ne prijetnju već karakternu osobinu jednog muškarca. Vjerovatno vi iz ovog pokreta mislite da vam je sve dozvoljeno pa i miješanje u porodicu i da je napadate bez ikakvog razloga? E pa prevarili ste se, muško sam i ja i moja dva sina ćemo znati odbraniti njihovu majku od posprdavanja sa našim prezimenom i prijetnji da će završiti kao Neša leptir. Na kraju vam preporučujem da se bavite politikom, da pazite šta kome obećavate na vajber dopisivanju i da moju porodicu ostavite na miru”, navodi se u reagovanju Klikovca.

Football news:

Zidane on creating the super League: I've Heard about it, but I have enough worries. We can't even enjoy the wins
Zinedine Zidane: Benzema's Criticism won't hit Vinicius. I used to do it myself, and I was also scolded
Maradona on a gift for the 60th anniversary: The disappearance of the pandemic and the scudetto for Napoli
Barcelona will try to buy Eric Garcia again in January. The deal must be approved by the club's new President
Sulscher about 5:0 with Leipzig: the Reaction of Manchester United after the brutal 1:6 was amazing
Messi scored the 100th penalty of his career against Juve. He has 78 goals
Rapinoe on the fight against racism: Ronaldo and Messi could do a lot if they decided to do it