Montenegro

Na Metalurško-tehnološkom fakultetu dodatni rok u martu uz rješenje o samoizolaciji

Metalurško-tehnološki fakultet Univerziteta Crne Gore na sajt stranici fakulteta aktivno informiše studente o rasporedu polaganja završnih i popravnih završnih ispita u januarsko-februarskom roku.

Prodekan za nastavu ovog fakulteta prof. dr Nada Blagojević kazala je da je ispitni rok organizovan od 11. januara do 14. februara 2021. godine za predmete za koje su predispitne obaveze bile završene do kraja decembra 2020. godine.

“Za predmete gdje nisu bile završene predispitne obaveze do  kraja  decembra 2020. godine, data je mogućnost da se završe do 17. januara 2021.godine,  a nakon toga od 18. januara do 14. februara 2021. godine napravljen je raspored polaganja završnih i popravnih završnih ispita“, saopštila je Blagojević.

Senat Univerziteta Crne Gore je na sjednici održanoj krajem 2020. godine donio odluku kojom  se odobrava dodatni ispitni rok studentima koji zbog obaveznih mjera samoizolacije, uzrokovanih  virusom COVID-19, nijesu bili u mogućnosti da polažu završni ispit. Ovaj rok će se organizovati od 1. do 5. marta.

“Kako bi se stvorili uslovi da se isprati procedura za svakog  studenta i omogući da u dodatnom roku od 1. do 5. marta 2021. godine polažu ispite, studenti koji dobiju rješenje o samoizolaciji skenirano dostavljaju rukovodiocima studijskih programa koji obavještavaju nastavnike o svakom pojedinačnom slučaju“, objasnila je Blagojević.

Na internet stranici  Metalurško-tehnološkog fakulteta, u okviru zvaničnog sajta Univerziteta Crne Gore, www.ucg.ac.me, nalazi se obavještenje za studente koji, zbog pandemije prouzrokovane virusom COVID-19 i obavezne mjere samoizolacije, nisu bili u mogućnosti da polažu u redovnom roku ispite.

Football news:

Fosu-Mensah tore up the crosses and was out for a few months. Manchester United sold him to Bayer Leverkusen in January
Antonio Cassano: Does Conte understand that he is not Guardiola? Inter were just ridiculous in the Champions League
Juve will win again if Ronaldo is not in the starting line-up. They need a quality centre-forward, they don't grow as a team. Ventola about Cristiano
The head of the LGBT group of City fans: Burst into tears after scoring a goal in the match for the exit to the Premier League. I felt that after so many years of longing, we are rising
Ibrahimovic and Mihajlovic will sing the song I am a tramp at the Sanremo Festival
Sociedad coach on the draw with Real Madrid: If we had scored 2-0, everything would have been different. Fair result
Only Raul and Casillas were younger than Vinicius when they played their 100th match for Real Madrid