Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Novi ciklus filmova u JU Centar za kulturu Pljevlja

Novi ciklus filmova u JU Centar za kulturu Pljevlja

U utorak 25. aprila od 17h, prikazujemo dječiji film “Super Mario braća”! To je američki računarsko-animirani avanturistički film iz 2023. godine. Temelji se na franšizi video-igara Mario koju je objavio Nintendo.

Termin od 20h, rezervisan je za večernji film “Papin egzorcista”. Ovaj film inspirisan je spisima iz stvarnog života oca Gabrijela Amorta, glavnog egzorciste Vatikana. “Papin egzorcista” prati Amorta dok istražuje zastrašujuću opsesiju dječaka i na kraju otkriva vjekovima staru zavjeru koju je Vatikan očajnički pokušao da sakrije. Ulaznice, po cijeni od 2 eura, možete preuzeti na dan prikazivanja filmova u terminu od 12 do 20h!!

Filmove prikazujemo i u četvrtak 27. aprila- u terminu od 17h, dječiji “Mačke u muzeju”, a od 20h-večernji “Divna propast”.

Ulaznice, po cijeni od 2 eura, možete preuzeti na dan prikazivanja filmova u terminu od 12 do 20h!!

Za subotu 29. april, pripremili smo film, za koji vlada ogromno interesovanje u regionu-„Munje: Opet!“ Nakon kultne komedije Munje koja je početkom 2000-tih godina osvojila publiku i stekla kultni status, sada nam stiže nastavak ove filmske priče!

”Munje: Opet!“ prikazivaćemo u terminima od 17h i od 20h!

Ulaznice po cijeni od 3,5 eura moći ćete preuzeti u subotu 29. aprila, u terminu od 12 do 20h!

Rezervacije: 069 765 045