Montenegro

Obama, Buš i Klinton spremni da se vakcinišu pred kamerama

Bivši američki predsjednici Barak Obama, Džordž Buš i Bil Klinton izrazili su spremnost da budu javno vakcinisani protiv koronavirusa kako bi ohrabrili građane da prime vakcinu.

Obama (59) je rekao da ima “potpuno povjerenje” u zdravstvene nadležne organe, čiji dio je i imunolog Entoni Fauči, naučnik veoma cijenjen u SAD.

“Ako mi Entoni Fauči bude rekao da je vakcina bezbjedna i da može da štiti od koronavirusa, neću oklijevati da je dobijem”, rekao je Obama i dodao da je spreman da primi vakcinu pred kamerama kako bi građani mogli da vide da vjeruje nauci.

Neimenovani predstavnik za medije Džordža Buša rekao je da je bivši predsjednik, koji ima 74 godine, takođe voljan da promoviše vakcinu protiv koronavirusa.

Tako je reagovao i neimenovani portparol Bila Klintona koji je rekao da je bivši predsjednik, koji kao i Buš ima 74 godine, takođe spreman da bude vakcinisan pred kamerama kako bi ohrabrio Amerikance da prime vakcinu.

Mediji su danas pozvali novoizabranog predsjednika Džozefa Bajdena (78) i buduću potpredsjednicu Kamalu Haris (56) da uživo na televiziji prime vakcinu protiv koronavirusa kako bi ohrabrili one koji sumnjaju u vakcinu.

Football news:

Manchester United and Liverpool put on a show in the cup. The sponsor of the entertainment is the bold positions of Trent and Rashford (United have better realized this advantage)
Roman Abramovich: Lampard's status at Chelsea remains unshakeable. He is an iconic figure for the club
Chelsea have sacked Lampard
Sergi Roberto can recover for the game with Athletic on January 31. He missed more than 2 months
Giggs on Bruno and Cantona: There are similarities, but Eric has 4 Premier League titles and a Cup. This is an indicator
Hertha legend Dardai will once again take over as head coach of the team
Tuchel will take charge of Chelsea