Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Opšta bolnica Pljevlja gradiće se na parceli u zahvatu DUP-a “Mali Logor“

Pogledajte i

donacija EPCG

  Izvršni rukovodilac Direktorata za finansije i platni promet EPCG Vladimir Đondović juče je uručio tri laptopa …

Pljevaljske Novine Društvo 17 Pregledi

Vlada Crne Gore dala je saglasnost za trajno ustupanje parcele u zahvatu DUP-a “Mali Logor“ u Pljevljima za potrebe izgradnje Opšte bolnice u Pljevljima.

Ministarstvo zdravlja Crne Gore se, 15. decembra 2021. godine, obratilo Ministarstvu finansija i socijalnog staranja u svrhu dobijanja saglasnosti za ustupanje prava upravljanja i korišćenja urbanističke parcele u zahvatu DUP-a “Mali Logor“ u Pljevljima. Kako kažu u Vladi, iz resora Jelene Borovinić-Bojović su dostavili potrebnu dokumentaciju za trajno ustupanje parcele.

– Uzimajući u obzir činjenicu da urbanistička parcela broj 1 u zahvatu DUP-a “Mali Logor“ u Pljevljima nije opredijeljena kao prostor posebne namjene za potrebe odbrane, Ministarstvo odbrane je podržalo inicijativu Ministarstva zdravlja da se navedena parcela ustupi na trajno upravljanje i korišćenje u cilju privođenja namjeni – navedeno je u dokumentu Vlade.

U skladu sa navedenim, Ministarstvo finansija i socijalnog staranja je 17. februara dostavilo mišljenje Vladi u kojem navodi da podržavaju inicijativu Ministarstva zdravlja, a Vlada je danas dala saglasnost za to.

Izvor pobjeda.me