Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Petoro učenika iz SSŠ u Akces programu

Pogledajte i

nemanja 3

  Stručna javnost ga opisuje kao najstandardnijeg i najboljeg crnogorskog rukometaša poslednjih godina. Iza njega …

Pljevaljske Novine Društvo 49 Pregledi

Stipendijski Akces program pohađaće petoro učenika Srednje stručne škole, od ukupno 17 srednjoškolaca.
„Prethodnih sedmica učenici Srednje stručne škole, uzrasta od 15 do 17 godina, prošli su kroz kompleksan proces testiranja, kako bi bili odabrani da učestvuju u Akces programu učenja engleskog jezika.
Njihovo znanje i uloženi trud nagrađeni su stipendijima. Naredne dvije godine Irhad Čuturić, Petar Klačar, Jelena Laković, Viktor Marković i Kristijana Savić imaće priliku da kroz intezivan program učenja engleskog jezika unaprijede svoj talenat i upoznaju se sa vrijednostima drugih kultura. Akces program, pored usavršavanja komunikacijskih vještina na engleskom jeziku njeguje kreativnost, timski rad i liderske vještine, sve u cilju razvoja samopoštovanja, empatije i volje za pružanjem pomoći drugima“, navode na fejsbuk profilu SSŠ.
Tim povodom, Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore upriličilo je zvanično otvaranje Akces programa u Pljevljima. Svečanost je održana 18. aprila 2022. godine u prostorijama Doma kulture, a podršku  talentovanim učenicima SSŠ pružili su pomoćnik direktora Jelena Drobnjak, profesorice Olivera Aranitović i Vida Milić, kao i razredne starješine Slavica Gajević, Tanja Todorić i Valerija Petrović.

Učenici i profesori SSŠ iz Pljevalja
Učenici i profesori SSŠ iz Pljevalja