Montenegro

Postoji prostor za napredak

Fudbaleri OFK Titograda pobijedili su Podgoricu u 10. kolu Telekom 1.CFL, a junak utakmice bio je devetnaestogodišnji napadač Marko Mrvaljević, koji je u 68 minutu postigao jedan od najljepših pogodaka u dosadašnjem toku šampionata.

“Hvala na komplimentu za gol koji sam postigao. Osjećaj je prelijep, kada znate da svaki gol donosi radost našim navijačima i klubu čije boje i grb pononosno nosim. Odmah na početku želim da poručim da ću uvijek dati svoj maksimum i na terenu i van njega za ovu ekipu”.

Koliko može ova mlada ekipa Titograda, da li će konačno proraditi?

“Mislim da svakim treningom, svakom utakmicom, ova ekipa koja ima nesumnjivo mnogo talenta, napreduje i vjerujem da kako vrijeme bude odmicalo da ćemo napredovati i rasti i kao kolektiv i na tabeli”.

Kako si zadoovljan svojom igrom do sada, postigao si četiri gola i predvodiš ovu ekipu kao najbolji strijelac?

“S obzirom da nisam prošao bazične pripreme sa ekipom zbog korona virusa, moram biti zadovoljan dosadašnjim partijama. Naravno, prostora za napredak ima mnogo, ali sa dobrim treninzima i pod stručnim nadzorom trenera vjerujem da ćemo i moji saigrači i ja pružati još bolje partije”, zaključio je mladi Mrvaljević.

Football news:

Real started with Alaves: stupid hand Nacho and wild pass Courtois-again defeat
20 shells of times of the Second world war found on the basis of the Roma
Zidane Ob 1:2 with Alaves: the Start of the match is the worst for Real Madrid in the season. We lack stability
A clear penalty! Oh, my God. Ramos and Carvajal on the fall of Hazard in the match with Alaves
Ex-referee Andujar Oliver: Marcelo was pulled by the hair, it was necessary to put an 11-meter shot. There was no penalty on Hazard
Favre Pro 1:2 with Cologne: They were sitting in defence and Borussia were in too much of a hurry. There were few chances
Real Madrid conceded after a mistake by Courtois on a pass. Forward Alaves scored in an empty net