Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pozorišna predstava „Policajci“, rađena u produkciji JU Centar za kulturu Pljevlja, u režiji Jovana Ljubenovića, nagrađena je trećim mjestom za predstavu u cjelini

Završen je 52. Festival dramskih amatera, koji je od 13. do 17. juna održan u Bijelom Polju.

Prema ocjeni žirija u sastavu: Jovana Bojović-dramaturškinja i predsjednica žirija, Omar Bajramspahić-glumac i Obrad Nenezić-dramaturg, pozorišna predstava „Policajci“, rađena u produkciji JU Centar za kulturu Pljevlja, u režiji Jovana Ljubenovića, nagrađena je trećim mjestom za predstavu u cjelini!!

Nagrada za najbolju mušku ulogu, pripala je Edinu Huriću, glumcu amaterskog glumačkog ansambla JU Centar za kulturu Pljevlja, za ulogu u predstavi „Policajci“, dok je Nataši Zečević, za ulogu u istoimenoj predstavi pripala nagrada za najbolju žensku epizodnu ulogu!

Za najboljeg mladog glumca, za uloge u predstavama „San ljetnje noći“ i „Policajci“, proglašen je Novica Despotović, a specijalna nagrada za glumačku bravuru-„Fuad Zaimović Strela“, pripala je Branislavu Đuroviću, za uloge u pozorišnim predstavama „San ljetnje noći“, i „Policajci“.

Naša sugrađanka Zorica Bajčeta nagrađena je priznanjiem za najbolje scenografsko ostvarenje, za pozorišnu predstavu „San ljetnje noći“, dok je nagrada za najbolje kostimografsko ostvarenje pripala Nataši Cmiljanić, takođe za pozorišnu predstavu „San ljetnje noći“!!

Ponosni smo, na ove mlade ljude koji su na najbolji mogući način, poslije 40 godina predstavljali naš grad na jednom pozorišnom festivalu!!

Izvor-facebook