Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pozorišna predstava „Policajci“ u ponedeljak 15.maja u 20h

Pogledajte i

Manastir Đurđevi stupovi u Beranama danas obilježava svoju slavu, Svetog Georgija, i jubilej 810 godina …

Pljevaljske Novine Kultura 16 Pregledi

Poštovani sugrađani,
čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na premijeru pozorišne predstave „Policajci“, koja će na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja, biti odigrana u ponedjeljak 15.maja sa početkom u 20h!

Pozorišna predstava „Policajci“, rađena je u produkciji naše ustanove, u režiji Jovana Ljubenovića. Predstavu izvode članovi amaterskog glumačkog ansambla JU Centar za kulturu Pljevlja.

U predstavi igraju:

Šef policije – Edin Hurić
Zatvorenik – Milan Kovačević
Policijski narednik – Branislav Đurović
Žena narednika – Nataša Zečević
General – Nikolaj Čabarkapa
Policajac – Novica Despotović

Scenografija/ kostimi/ rekviziti- Zorica Bajčeta

Riječ reditelja: „Radnja drame ,,Policajci’’ je veoma neobična i nadasve veoma smešna i čudna. Opisuje stanje policije u jednoj od najlojalnijih država na svetu. To je takva država u kojoj niko nije protiv vlasti! Već su svi za nju! Za vlast! Niko ne vređa vlast, svi žive u optimizmu, sreći i opštoj harmoniji. Da li iz straha ili ubeđenja, činjenica je da niko nije nervozan niti kivan po pitanju vlasti i načina na koji ona sprovodi svoju politiku. Svi pomažu vlastima, niko ne diže revoluciju, niko se ne buni. Prava utopija. Milina jedna. Međutim, problem upravo nastaje kada policija na slobodu pušta poslednjeg zatvorenika u zemlji…

Ulaznice po cijeni od 3 eura, biće dostupne za preuzimanje na dan predstave, u ponedjeljak 15.maja u terminu od 12 do 20h!!

Dobro došli!!